דף הבית > קטגוריות תקנים > קנאביס רפואי ומזון

קנאביס רפואי ומזון

כל התקנים בקנאביס רפואי ומזון

HACCP וטרינרי

מערכת לניהול בטיחות מזון
Haccp וטרינרי הינה מערכת המבוססת על עקרונות תקן Haccp למזון. לעומת מערכת Haccp המפוקחת על ידי משרד החקלאות, ה-Haccp הוטרינרי מיועד בעיקר למשחטות ומפוקחת על ידי משרד החקלאות.

HACCP

מערכת לניהול בטיחות מזון
מערכת ניהול משולבת בטיחות מזון ואיכות, הינה מערכת הערכת סיכונים המאפשרת לארגן ולנתח את תהליכי ייצור המזון ולבדוק את נקודות הסיכון בתהליך הייצור, אשר קיים בהן חשש להוות נזק למשתמש הסופי.

סימון מוצרים ת"י 1145

לסימון מזון ארוז מראש
ת"י (תקן ישראלי) 1145 לסימון מזון ארוז מראש הינו תקן רשמי הדורש סימון מזון ארוז מראש המיועד למכירה קמעונאית, למעט פירות וירקות שלא עברו עיבוד.

IMC GAP

תקן לגידול קנאביס רפואי
תקן IMC GAP נועד להבטיח את תנאי הייצור בענף גידול הקנאביס הרפואי. התקן יצא לאור ע"י יק"ר (היחידה לקנאביס רפואי) במשרד הבריאות.

רישיון עסק מזון

ליווי לקבלת רישיון עסק בהצלחה
רישיון עסק מזון מונפק ע"י לשכת הבריאות הנפתית (ידועה גם בתור בריאות הסביבה). הלשכה מאשרת רישיונות עסק למסעדות, מרכולים, אטליזים וכל עסק אשר מספק מזון לצריכה ללקוח הסופי במקום המכירה.

רישיון יצרן מזון

ליווי לקבלת רישיון יצרן בהצלחה
רישיון יצרן מזון מונפק ע"י שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על הייצור במפעלי מזון בישראל בכדי לשמור על בריאות הציבור.

ISO 22000

תקן לניהול איכות ובטיחות מזון
ISO 22000 הינו תקן בטיחות מזון בינלאומי המשלב בניית מערכת למניעת סיכונים, קביעת שיטות לבקרה, תיקוף ואימות בתהליכי הייצור, תקשורת פנים וחוץ ארגונית ושיפור מתמיד של מערכת בטיחות המזון.

IMC

רגולציית הקנאביס הרפואי
יועצי נקסטפ תקינה ישירה, בעלי הידע והניסיון להטמעת דרישות הרגולטור בתחום הקנאביס הרפואי ליוו חוות גידול, מפיצים, חברות שילוח, וחברות יצרניות - כולן מתחום הקנאביס הרפואי, התחום הצומח ביותר במדינת ישראל בשנים האחרונות.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-7176020

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00